Een kadobon maken

Zelf een kadobon maken, is helemaal niet zo moeilijk,en vooral leuk omdat als je zelf er een gaat maken je er een eigen persoonlijke tintje aan kan geven.

Zelf kadobon makenEen origineel idee

Als je zelf een kadobon gaat maken, dan maak je iets origineels veel leuker dan al die standaard kadobonnen die je overal kunt kopen. Dat maakt het nu juist zo leuk om zelf een kadobon te maken, en wedden dat de ontvanger ook heel blij is met een zelfgemaakte kadobon.

Hoe maak je een kadobon?

Zelf een kadobon maken hoe doe je dat? Bedenk eerst goed voor wie je de bon gaat maken is het voor je vader of voor je buurvrouw probeer dan iets te zoeken wat bij de persoon past.

Houdt je vader van vissen maak dan een kadobon met plaatjes van vissen of een foto van je vader die aan het vissen is plak de foto of plaatjes op een stuk papier of karton let er wel op dat de kadobon nog wel in een envelop moet passen. Lukt dat niet, dan kan je natuurlijk ook voor een mooi papieren zakje kiezen, die kan je makkelijk online vinden en zijn zowel ecologisch als feestelijk! Zet er dan een leuke tekst op en waar de kadobon voor bedoelt is, bijvoorbeeld voor je vader een nieuwe vishengel. Zo kan je voor ieder persoon zelf een kadobon maken.