Er zijn maar weinig mensen voor wie je zonder meer een kado durft te kopen waarvan je weet dat ze het leuk zullen vinden. Maar met een kadobon zit je altijd goed. Zelf een kadobon ontwerpen is dan altijd nog net wat persoonlijker.

Een kadobon ontwerpen.

Het klinkt misschien moeilijk: zelf een kadobon ontwerpen. Maar als je er even voor gaat zitten, valt het best mee. Al schrijf je alleen in mooie letters een bedrag, de naam van de ontvanger en de gelegenheid, dan ben je al een eind op weg om de kadobon te ontwerpen. Vroeger moest je voor dat soort dingen prachtig kunnen schrijven, tegenwoordig hoef je op de computer alleen maar een mooi lettertype kiezen, iets waar je trouwens op de blog van Inbound heel wat leuke tips over kan vinden!

Een plaatje er bij.

Wie op internet gaat zoeken, merkt al snel dat daar een enorme hoeveelheid plaatjes te vinden is. Er is altijd wel iets bij dat past bij de persoon voor wie je een kadobon wilt ontwerpen. Een foto, grappig tekeningetje of cartoon, keuze genoeg. Je hoeft het plaatje alleen te kopiƫren en het een passende plek bij je tekst te geven.

Moeilijk is het dus niet.

Een kadobon ontwerpen kan iedereen. En de ontvanger kan zijn eigen kado kiezen.